Pvp-Kenti Reklam İletişim Skype : destek_925

Aktif veritabanı Dosyasını Bulma

Konu, '.NET Programlama Dilleri' kısmında Castro tarafından paylaşıldı.

  1. Castro

    Castro BANNED BANNED

    procedure TForm1.Button9Click(Sender: TObject);
    var
    aktifdosya,fileSource, fileDest: string;

    Kod:
    begin
    ShowMessage('aktif dosyayı bulman lazım kaynak hatası');
    ShowMessage(data.ADOConnectMet.ConnectionString);
    ShowMessage(data.ADOConnectMet.ClassName);
    ShowMessage(Data.ADOConnectMet.GetNamePath);
    
    aktifdosya:=????; // aktif dosyayı bulamıyorum burda yardım ederseniz sorunum çözülür te?ekkürler. 
    fileSource := ExtractFilePath(Application.ExeName)+aktifdosya;
    fileDest := ExtractFilePath(Application.ExeName)+data.ADOBinaD osyaSave.Value+'.mdb';
    CopyFile(PChar(fileSource), PChar(fileDest), False);
    end;
    
  2. iMacC4Ever

    iMacC4Ever Yeni Üye Kayıtlı Üye

    Cevap: Aktif veritabanı Dosyasını Bulma

    .Net Dili Gerçekten Çok Karı?ık .. iLqine te?ekürler.
  3. LastChaoS

    LastChaoS BANNED BANNED

    Cevap: Aktif veritabanı Dosyasını Bulma

    Teşşekürler.
  4. EveR

    EveR Üye Kayıtlı Üye

    Cevap: Aktif veritabanı Dosyasını Bulma

    Teşekkürler

Sayfayı Paylaş