MYKO 14 ŞUBAT 20.00 AÇILIŞ⛔️PeriusMyko⛔️Türkiyenin ⛔️En Kaliteli Myko Serveri ⛔️⛔️

'Server Tanıtımı' forumunda garez993 tarafından 12 Şub 2019 tarihinde açılan konu

  1. garez993

    garez993 New Member

    [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]

    [​IMG][​IMG]
    [​IMG]
    GÜNCEL PAYLAŞIMLAR FACEBOOK ADRESİMİZDEN YAPILACAKTIR BİZİ TAKİPTE KALIN...
    [​IMG]
    Kod:
    [Server]
    Count=1
    IP0=perius-ko.net
    HPBAR=1
    [Version]
    Files=1299
    [IncludeExe]
    Last=1299

    [​IMG]

    [​IMG]
    Neden Perius-KO.NET?
    PeriusMyKo Ekibi olarak uzun zamandır 1299 PVP'lerin takipcisiyiz oyuncuların sürekli açılıp kapanan serverlardan sıkıldığının farkındayız.
    Genel olarak tüm oyuncu kitlesinin amacı Uzun ömürlü kaliteli ve anlayışlı yönetim kadrosu olan bir serverda zaman geçirip eğlenmektir.
    Biz PeriusMyKo ekibi olarak sizlerin bu beklentisini karşılayacağız . Her zaman uzun soluklu bir oyun için elimizden geleni yapacağız ekibimizin bu çabalarının karşılığında sizlerden yanımızda olmanızı bekliyoruz.


    [​IMG]
    [​IMG]
    Clan ve Grade Sistemi :
    Clan Ally ve Devretme Aktif Olup Np Gereksimleri :
    Grade 1 : 400.000 National Points
    Grade 2 : 200.000 National Points
    Grade 3 : 50.000 National Points
    Grade 4 : 25.000 National Points

    Exp Sistemi Oranları
    Old Colony Zone : %20 Exp
    Eslant : %15
    Emc, Lufer : %10

    Exp Sistemi
    Exp oranlarımız Makro talebini düşürmek ve CZ de bulunan aktiviteyi arttırmak adına CZ de Exp Oranları %20 Daha fazla olacaktır.
    Clan Lader ve Asisstan Guard Peti:
    Oyun içersinde Clan lideri ve Asisstanın kullana bileceği Guard Peti Npc Temin Ede bilirsiniz.
    Bayrak Sistemi :
    Moradon ilk 5 Clanın Bayrağı Dalgalanacaktır.
    Krallık Sistemi :
    CZ Pk Artırmak amaçlı her 30 Gün Sonunda Sağ NP lerin Sıfırlandığında Otomatik Kral Seçilecektir.
    Cursed Santa :
    Cursed santa eventi %10 Exp Vericektir.
    Seal/Unseal (Item Kilitleme)
    (Web Sayfamıza giriş yaparak Item kilitleme şifrenizi belirledikten sonra ücretsiz bir şekilde itemlerinizi kilitleyebilir karakterinizi güvence altına alabilirsiniz.)
    Chaos Stone :
    Cz Bowl ortasında bulunan bu Boss ağacı kesildiğinde etrafına 5 adet serverda bulunan boslardan atmaktadır bu bosların drop oranları diğer bosslara göre %5 Daha Az Olacaktır ve Cz bowlda bulunan bu Boss Ağacı kesildikten 3 Saat Sonra yine aynı yerde resspawn olacaktır kesildiğinde Bossları random yani rastgele atar.


    Job Change ve Name Change :
    Job ve Name Change yani isim değiştirmek ücretli olacaktır.
    Irk Değişimi :
    Irk değişimi için her karakter oluşturulduğunda sistem sizden Çok Az miktarda kc puani isteyecektir burdaki sınırlamadaki amacımız oyunda sürekli Event ve Boss sebeplerinden dolayı ırk değiştirip oyunun dengesinin bozulmasını engellemektir.
    Drop Hakkında :
    Oyun içerisinde dengeyi ve oyunun sürekliliğini sağlamak adına drop oranlarımız büyük bir titizlikle tek tek en baştan ayarlanmıştır server açılma tarihi yaklaştığında detaylı bir şekilde drop oranlarımız sizlerle web sayfamız üzerinden paylaşılacaktır.

    ==== SIKÇA SORULAN SORULAR (S.S.S.) ====
    1: Oto Üyelik Şeklinde Giriş Yapabilirmiyiz ?
    Cevap: Kopanel Adresimizden Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
    2: Power Up Store Olacakmı ?
    Cevap: Power Up Store PeriusMyko sürekli olarak olmasını sağlamak siz oyuncularımızın ellerindedir.
    3: Server yapısı nedir? (Drop Oranları Vs.)
    Cevap: Server yapısı ne zor , nede çok kolaydır. Orta Seviye Şeklinde ayarlanmıştır.
    4: PUS 'da Item Satışı Varmı veya Olacakmı?
    Cevap: Pus 'da hiç bir şekilde Item Satışı yapılmayacaktır.
    5: Premiumluların Avantajı Ne tür Olacak?
    Cevap: Hedeflediğimiz Geliştirme Zarfında Yeni Eşyalar , Zırhlar Elde etme avantajı sağlayacağız, Bu Geliştirme içerisinde Premiumlu oyuncuların diğer oyunculara göre biraz daha kolay elde etmesini sağlayacaktır. Bütün premium çeşitlerini kapsayacaktır.
    6: Dupe , Hile gibi durumlar olacakmıdır?
    Cevap: Kendi Ekibimiz tarafından Geliştirdiğimiz Anti-Hile Sistemi bunların hepsine engel olacaktır. Aşılması durumlarında ise anında tespit sistemlerimiz aktif dir.
    7: Version Nedir?
    Cevap: v1299 Sürümü üzerinde başlayıp geliştirme devam edecektir.
    8: Oyuncu Destek Sistemi nasıl Olacaktır?
    Cevap: Canlı Destek ve Ticket Sistemi Dahil, Oyun içerisinde sürekli Online Game Master 'lar bulunacaktır. Bu Sayede Oyuncu En Geç 24 Saat içerisinde Destek verilmeyi hedeflenmiştir.
    9: Bütün v1299 Clientleri ile girebilirmiyiz?
    Cevap: Panelimizden Manuel Patch dosyalarını çekip " Launcher " den Oto Patch attıkdan sonra giriş yapabilirsiniz.
    10: Panelden Premium Silme Sistemi varmıdır?
    Cevap: Hesabınıza giriş yaptıktan sonra hesap ayarları bölümünden yapabilirsiniz.
    11: Pus Fiyatları nedir?
    Cevap: Pus Fiyarlarını Bütün Yayın araçlarımızla rahatlıkla erişebilirsiniz. Kopanel, Forum, Facebook, CanlıDestek
    Not: Sormak veya Öğrenmek istediğiniz Herşeyi " PeriusMyko.Com " Adresimize girip " Canlı Destek " Bölümünden Bilgi Alabilirsiniz


    [​IMG]

    [​IMG]

    • 150 AC 500 HP SC ve SW SC MORADON WORMLERDEN DÜŞER-PUS ÜCRETSİZLER
      • Magelerin Nova Town Şansı​
      • Roguelerin Sıkıldıgı Zaman Spike Town Olanağı​
      • Savaşı Kazanıp Karşı Irkın Exp Kasan Eziklerini Kesmek​
      • Item Yaparken Kazanılan Hırs Paha Biçilemez.​
      • Serverin En iyisi Olma Hırsı​
      • Merchant Pazarlıkları​
      • Slot Kavgaları.​
      • Tadını Anlatamayacagım PK Zevki​
      • Exp slotlarını artırmak ve Cz'de Exp Slotları Arttırılmıştır.​
      • Colony Zone'de Expler 4 Katı Fazla Gelicektir.(Slot Basma Keyfi)​
      • Talia ve Goblin diktirme görevleri Sorunsuzdur. Myko Stildir.​
      • Krallık Seçimleri Databaseye Eklendi.​
      • High Class itemler = Darkmare,Deaht-mare Türleri​
      • MirageDagger = Harpy türleri​
      • Troll türleri = Glave,Bus​
      • Lamia = FP türleri​
      • Golemler = Chitin türleri,ic (iron crossbow),toto club vs​
      • Uruk türleri = Tüm bus çeşitleri Çıkar​
      • Opal safir= Scorpion Türleri , Cz Stinger ve Cz Deathknight, DTS​
      • Cursed Bone: Death Knight,Skeleton türleri , DTS​
      • Holy Water of temple: Obl​
      • Raven Harpy,Harpy , Harpy Queen: Harpy Queen Tüyü​
    FACEBOOK SAYFAMIZDAKİ ETKİNLİK​
    5 Arkadasini Etiketle Begen,Paylas, gold PREMİUM Kazanma Sansini yakaLa...

    1. SERİ EXP KASMAK İÇİN TAVSİYE !!!! ZO ZOMBİ :)
      14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ SAAT TAM 20:00 SİZLERLE PERİUS-KO !!!
  2. garez993

    garez993 New Member

  3. garez993

    garez993 New Member

  4. garez993

    garez993 New Member

Bu Sayfayı Paylaş